Tarieven fysiotherapie

Het Dok heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.

De basisverzekering vergoedt behandelingen met een chronische indicatie vanaf de 21e behandeling. Lymfoedeem en oncologische operaties en/of bestralingen vallen hieronder. Ook als u een chronische ziekte heeft, een operatie heeft ondergaan of iets heeft gebroken worden behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

De eerste 20 behandelingen worden uit de aanvullende verzekering vergoed. Hoeveel behandelingen u vergoed krijgt, ligt aan het pakket dat u heeft afgesloten met de verzekering.

Behandelingen uit uw aanvullende verzekering vallen niet onder het eigen risico, de behandelingen uit de basisverzekering wel. Mocht u geen aanvullende verzekering hebben waarin fysiotherapie wordt vergoed, krijgt u van mij een factuur. Hierbij gelden de volgende * tarieven:

  • Screening, intake en onderzoek:€ 50,00
  • Intake en onderzoek na verwijzing:€ 50,00
  • Algemene Fysiotherapie:€ 35,00
  • Oedeemfysiotherapie:€ 45,00
  • Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek:€ 45,00
  • Toeslag voor behandeling aan huis of instelling:€ 15,00
  • Groepstherapie max 3 personen 1x per week:€ 35,00
  • Groepstherapie max 3 personen 2x per week:€ 45,00

* Het is mogelijk om facturen in gedeelten te voldoen, indien uw budget klein is, of indien u niet aanvullend verzekerd bent. We kunnen in overleg bekijken hoe toch behandeld kan worden.

Meer informatie over vergoeding fysiotherapie leest u bij zorgwijzer.nl en bij de Rijksoverheid vraag en antwoord zorgverkering.

Annuleren

Het is belangrijk dat u een behandelafspraak minstens 24 uur van tevoren afzegt via email of telefoon. In de behandeltijd die voor u is gereserveerd kan een andere patiënt behandeld worden. Niet of niet tijdig afgezegde afspraken worden bij u in rekening gebracht, uitgezonderd bijzondere omstandigheden. Het tarief van een niet nagekomen behandeling bedraagt € 35,00.

Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u informatie, neem dan vrijblijvend contact op.

Beatrijs Douma de Kok

Beatrijs Douma de Kok

Specialisaties

Reviews

 

DisclaimerPrivacybeleid LinksContact

© 2024 Het Dok